Sociale medier

Får jorden besøg af intelligent liv fra universet?
 
Home Nyheder Nyheder

Nyheder

Alien implants? Film-premiere i København

PDF Udskriv Email
Skrevet af Frederik Uldall    Onsdag, 14. juni 2017 22:52

Dokumentarfilmen "Patient Seventeen" har sin europæiske premierefremvisning i Nationalmuseet den 16. september 2017. I filmen følger vi en anonym mand som får bortopereret en genstand fra sit ben. Er fremmedlegemet indopereret af rumvæsner? Eller er det ganske jordnært? Eller noget helt tredje? Filmen er produceret af dokumentaristen Jeremy Corbell fra Los Angeles som holder foredrag ved en efterfølgende konference samme sted. Endvidere taler de tre danske fotografer: Peter Helles Eriksen, Sara Galbiata og Tobias Selnæs Markussen. De vil fortælle om deres arbejde med deres roste fotobog Phenomena som udkom i 2016. Corbell og de tre fotografer har haft et tæt samarbejde i forbindelse med et roadtrip i USA. Eventen er arrangeret af den danske forening Exopolitik Danmark. Billetter til filmen og konferencen kan købes separat. Se trailer til Patient Seventeen nedenfor. Lægen Roger Leir - som "Liv i universet" filmede tilbage i 2009 - medvirker også i filmen: Se del 1 - Se del 2.


 

7 exoplaneter opdaget i ét system

PDF Udskriv Email
Skrevet af Frederik Uldall    Onsdag, 22. februar 2017 23:01

NASA annoncerede i dag (22. februar 2017) på en pressekonference, at et hold forskere har opdaget 7 exoplaneter der sandsynligvis har fast overflade. Planeterne befinder sig i det samme stjernesystem, hvilket gør opdagelsen opsigtsvækkende. Ydermere er det bemærkelsesværdigt at tre af dem tilsyneladende ligger i den såkaldte "beboelige zone", hvor der hverken er for koldt eller for varmt til at der kan være flydende vand på overfladen. Stjernen som exoplaneterne kredser om hedder TRAPPIST-1 og befinder sig ca. 40 lysår fra vores solsystem. Der kunne potentielt set være liv på nogle af de 7 planeter. Læs mere på Politiken. Se indslag nedenfor.


 

Robert Llimos - kunst fra Spanien

PDF Udskriv Email
Skrevet af Frederik Uldall    Onsdag, 01. februar 2017 22:17

Den spanske kunster Robert Llimos er efter eget udsagn inspireret af en UFO-oplevelse han har haft. Han har lavet flere malerier af rumvæsner. Se indslaget nedenfor. Se mere om kunst her på sitet. Se indslag nedenfor.

Læs mere…
 

Linda og Valentin på film

PDF Udskriv Email
Skrevet af Frederik Uldall    Onsdag, 12. oktober 2016 20:10

Den berømte franske tegneserie "Linda og Valentin" er ved at blive filmatiseret af instruktøren Luc Besson. Han stod også bag 90er-filmen "Det femte element" og taler I nedenstående klip om filmen. Skuespillere i filmen er blandt andre: Cara Delevingne, Dane DeHaan, Ethan Hawke, John Goodman, Rihanna og Rutger Hauer. Filmen forventes at indeholde en masse rumvæsner. Se mere på IMDB.

Læs mere…
 

Radioteleskop i Kina - FAST

PDF Udskriv Email
Skrevet af Frederik Uldall    Søndag, 02. oktober 2016 20:54

I Guizhou-provinsen i Kina står verdens største radioteleskop nu klar. Det kaldes FAST (The Five-hundred-meter Aperture Spherical radio Telescope) og er dermed større end det kendte og efterhånden gamle Arecibo-teleskop i Puerto Rico. FAST er nu gået ind i en testfase men det forventes snart at levere data. Da der er tale om et meget følsomt instrument, er forskerne meget spændte på om det en dag vil opdage signaler fra en fjern civilisation. Se indslag nedenfor (Klik Læs mere).

Læs mere…
 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

Side 1 ud af 55

RSS Nyheder

Klik og støt Liv i univ...

You are here: