Sociale medier

Får jorden besøg af intelligent liv fra universet?
 
Home Nyheder

News

7 exoplaneter opdaget i ét system

PDF Udskriv Email
Skrevet af Frederik Uldall    Onsdag, 22. februar 2017 23:01

NASA annoncerede i dag (22. februar 2017) på en pressekonference, at et hold forskere har opdaget 7 exoplaneter der sandsynligvis har fast overflade. Planeterne befinder sig i det samme stjernesystem, hvilket gør opdagelsen opsigtsvækkende. Ydermere er det bemærkelsesværdigt at tre af dem tilsyneladende ligger i den såkaldte "beboelige zone", hvor der hverken er for koldt eller for varmt til at der kan være flydende vand på overfladen. Stjernen som exoplaneterne kredser om hedder TRAPPIST-1 og befinder sig ca. 40 lysår fra vores solsystem. Der kunne potentielt set være liv på nogle af de 7 planeter. Læs mere på Politiken. Se indslag nedenfor.


 

Robert Llimos - kunst fra Spanien

PDF Udskriv Email
Skrevet af Frederik Uldall    Onsdag, 01. februar 2017 22:17

Den spanske kunster Robert Llimos er efter eget udsagn inspireret af en UFO-oplevelse han har haft. Han har lavet flere malerier af rumvæsner. Se indslaget nedenfor. Se mere om kunst her på sitet. Se indslag nedenfor.

Læs mere…
 

Linda og Valentin på film

PDF Udskriv Email
Skrevet af Frederik Uldall    Onsdag, 12. oktober 2016 20:10

Den berømte franske tegneserie "Linda og Valentin" er ved at blive filmatiseret af instruktøren Luc Besson. Han stod også bag 90er-filmen "Det femte element" og taler I nedenstående klip om filmen. Skuespillere i filmen er blandt andre: Cara Delevingne, Dane DeHaan, Ethan Hawke, John Goodman, Rihanna og Rutger Hauer. Filmen forventes at indeholde en masse rumvæsner. Se mere på IMDB.

Læs mere…
 

Radioteleskop i Kina - FAST

PDF Udskriv Email
Skrevet af Frederik Uldall    Søndag, 02. oktober 2016 20:54

I Guizhou-provinsen i Kina står verdens største radioteleskop nu klar. Det kaldes FAST (The Five-hundred-meter Aperture Spherical radio Telescope) og er dermed større end det kendte og efterhånden gamle Arecibo-teleskop i Puerto Rico. FAST er nu gået ind i en testfase men det forventes snart at levere data. Da der er tale om et meget følsomt instrument, er forskerne meget spændte på om det en dag vil opdage signaler fra en fjern civilisation. Se indslag nedenfor (Klik Læs mere).

Læs mere…
 

Boglancering: Phenomena i Politikens Boghal

PDF Udskriv Email
Skrevet af Frederik Uldall    Fredag, 30. september 2016 08:02

DR2 DagenFotobogen "Phenomena" af Sara Galbiati, Tobias Selnæs Markussen og Peter Helles Eriksen (udkom i juli 2016) blev lanceret af de tre fotografer i Politikens Boghal den 29. september 2016. Folk mødte talstærkt op og hørte dem fortælle levende om tilblivelsen af det roste værk. Hør dem fortælle her.

De tre har været på en lang rejse i USA i 2015, hvor de har taget billeder af fremtrædende personer indenfor "UFO-verdenen". Bl.a. et af journalisten George Knapp som gæstede foreningen Exopolitik Danmark i København i 2014. Bogen kan købes på det franske forlags website. Læs artikel på CNNs website. Bogens side på Facebook. Peter Helles Eriksen var gæst på den amerikanske radiostation Coast to Coast AM den 22. maj 2016.

Opdatering: DR2 Dagen bragte et indslag med fotograferne den 30. september 2016. Se det nedenfor (Klik Læs mere).

Læs mere…
 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

Side 1 ud af 31

RSS Nyheder

Klik og støt Liv i univ...

You are here: