Home Modkultur Vidneudsagn

Vidneudsagn

PDF Udskriv Email

Siden slutningen af den kolde krig har et betydeligt antal pensionerede militærfolk vidnet om oplevelser med tilsyneladende ikke-jordiske fartøjer og ikke-jordiske folk.Nyhedsindslag om The Citizen Hearing on Disclosure i april/maj 2013 i Washington DC
Flere vidner stod frem i The National Press Club i USAs hovedstad.27. september 2010: UFOs and Nukes.
Pressekonference i The National Press Club i Washington DC.
Arrangeret Af researcheren Robert Hastings og Robert Sallas


Den 12. november 2007 var en række vidner på talerstolen i The National Press Club i Washington DC. Pressekonferencen var arrangeret af The Coalition for Freedom of Information og produceren James Fox. Sidstnævnte står bag dokumentarfilmen "Out of the Blue" og efterfølgeren "I Know What I Saw". Ordstyreren var Arizonas tidligere guvernør Fife Symington. Han hævdede, at han  i 1997 havde været vidne til et enormt og massivt V-formet fartøj der fløj lydløst gennem staten. Civile/militærpiloter fortalte ligeledes om deres oplevelser ved lejligheden. Pressekonferencen fik en del omtale i medierne. Bl.a.: CNN(1), CNN(2), CNN(3).Hele pressekonferencen i The National Press Club, Washington DC, 12. november 2007


Uddrag: Tidligere oberst Charles Halt beretter om sine oplevelser i forbindelse med begivenhederne i Rendlesham skov i 1980.


Andre vidner er kommet med deres beretninger i forbindelse med lægen Steven Greers Disclosure Project i 2001. Et mål med dette projekt var, at få den amerikanske kongres til at holde høringer om den påståede ikke-jordiske tilstedeværelse.


Advokaten Daniel Sheehan i forbindelse med The Disclosure Projects pressekonference i National Press Club, Washington, 9. maj 2001


Eksempler på vidneudsagn:


Graham Bethune, forhenværende officer i USA’s flåde: Var i 1951 pilot på et fly på vej mod New Foundland fra Keflavik i Island. Hævder at han sammen med ca. 30 andre besætningsmedlemmer observerede et ca. 100 meter stort flyvende objekt med en ”kuppel”. Det skulle have været blevet registreret på radar, bevæget sig med over 2800 km/t og have påvirket flyinstrumenter. Vidneudsagn 1, Vidneudsagn 2, Vidneudsagn 3.

Robert Jacobs, forhenværende officer i USA’s luftvåben: Deltog i 1964 i en filmoptagelse af en opsendelse af en Atlas-raket fra Vandenberg-basen i Californien. Jacobs blev angiveligt efter episoden kaldt ind i Major Florence Mansmanns kontor, hvor han fik fremvist filmen af opsendelsen som var blevet optaget gennem et teleskop. Han hævder, at et objekt nærmede sig attrap-sprænghovedet mens det fløj med flere tusind kilometer i timen. Genstanden skulle have fløjet rundt om sprænghovedet og sendt flere lysstråler mod det. Herefter skulle sprænghovedet have været styrtet ned. Den del af filmen som indeholdt den fremmede flyvende genstand blev angiveligt konfiskeret af to civilklædte mænd. Jacobs har i et uddybende interview påstået, at han er blevet udsat for bl.a. telefonchikane fra ukendte, fordi han ikke har villet tie med sin hævdede oplevelse. Jacobs optræder bl.a. i dokumentarfilmen 'Out of the Blue'.

Robert Sallas, forhenværende officer i USA’s forsvar: Arbejdede i 1967 som ”missilaffyrer” under jorden på atommissilbasen Malmstrom i Montana. Fik på et tidspunkt en oprigning fra en opskræmt vagt på jordoverfladen der fortalte, at et lydløst objekt ”hang” uden for basens port. De individuelt styrede missiler skulle herefter – på uforklarelig vis - have ”lukket ned” ét efter ét. Efter episoden skulle Sallas angiveligt have underskrevet papirer, hvor han indvilgede i aldrig at offentliggøre begivenhederne. Der skulle have været blevet afklassificeret dokumenter som bekræfter Sallas påstande. Vidneudsagn. Sallas optræder også i dokumentarfilmen 'Out of the Blue'. Sallas medvirkede i CNNs Larry King den 27. januar 2008.

Don Phillips, forhenværende ingeniør i Lockheed Skunkworks: Skulle i 1966 sammen med en gruppe mennesker have observeret 6-7 lys der i nogle minutter fløj over himmelen med en estimeret fart på 3800-6000 km/t i nærheden af Area 51. ”Lysene” var i stand til at foretage ekstreme manøvrer; pludselig stoppe op for derefter fortsætte i en anden retning. Objekterne skulle have været blevet bekræftet af flyradar. Vidneudsagn.

Steven Lovekin, forhenværende sergeant med tilknytning til ”the White House Army Signaling Agency” under præsident Eisenhower: Mener at Eisenhower var bekymret for, at det militære-industrielle kompleks ville få for for meget magt. Lovekin påstår endvidere, at han i Pentagon har fået fremvist en del af et af de ikke-jordiske fartøjer der styrtede ned i New Mexico. Vidneudsagn

Clifford Stone, forhenværende sergeant i USA’s forsvar: Påstår at have deltaget i sjældne operationer hvor nedstyrtede ikke-jordiske fartøjer med passagerer blev rekvireret. Stone fremhæver, at han bl.a. deltog i en sådan ”indsamling” i Pensylvania i 1969 og at han var en af de første til at nærme sig nedstyrtningsstedet med en geigertæller. Han hævder endvidere, at der var katalogiseret omkring 57 forskellige ikke-jordiske folk da han forlod det klassificerede projekt i 1989.


Forhenværende sergeant Clifford Stone beretter om sin påståede deltagelse i indsamlingen af nedstyrtede ikke-jordiske fartøjer


John Callahan, forhenværende afdelingschef i den amerikanske luftfartsstyrelse (FAA): Beretter om en episode i 1986, hvor den japanske Boing-747-fragtpilot Terauchi observerede tre ukonventionelt flyvende objekter over Alaska. Ét af dem havde angiveligt en form der mindede om en valnød og var ca. dobbelt så stort som et amerikansk hangarskib. Observationen skulle have været blevet bekræftet af militær- og flyradar. Callahan deltog efterfølgende i et møde med Reagans Scientific Staff og repræsentanter fra CIA og FBI. Selvom episoden angiveligt blev klassificeret og meget materiale blev konfiskeret skulle han dog have været i stand til at beholde båndoptagelser af flyveledere, edb-udskrifter der bekrev objektet, en FAA-rapport og et videobånd. Vidneudsagn 1, Vidneudsagn 2, mere om episoden i dokumentar

Robert Dean, forhenværende Sgt. Major i NATO - SHAPE (Supreme Headquarters Allied Powers Europe) i Paris. Hævder bl.a. at have set et klassificeret militærstudie omhandlende en ikke-jordisk tilstedeværelse. I følge Dean iværksatte NATO undersøgelsen pga. flere alarmerende overflyninger i Europa i 1960'erne. Vidneudsagn: Del 1.

Jo mere vi gerne vil have, at det skal være sandt – jo mere forsigtige skal vi være. Intet vidneudsagn er godt nok. Folk begår fejl. Folk laver numre. Folk strækker sandheden for penge, opmærksomhed eller berømmelse. Folk misforstår sommetider hvad de ser. Nogen gange ser folk ting som slet ikke er der. Carl Sagan, Astronom.
Carol Rosin om Wernher Von Braun og våben i rummet.For mere information se f.eks.:


Kritik af The Disclosure Project og andre vidner:


Dokumentarfilm der indeholder en varierende mængde vidneudsagn:


Eksempler på avisartikler:

  • Jersey Evening Post (2007): Pilots spot mile-wide UFO close to Alderney. Air traffic control receive two independent reports. Af: Harry McRandle. 26. april.
  • MetroXpress (2007): Tidligere guvernør så angiveligt UFO. 23. marts.


Bøger:


Gå til forsiden

 
You are here: