Home Modkultur Personligheder

Personligheder

PDF Udskriv Email

Mange mennesker hæfter sig ganske givet ved en række berømte menneskers påståede oplevelser med UFOer.

Eksempler på kendte mennesker der har ytret sig om en mulig ikke-jordisk tilstedeværelse:


Ronald Reagans 'fantasi' i en tale ved FN's generalforsamling i 1987:

”...i forbindelse med vor tids besættelse af modsætningsforhold glemmer vi tit, hvor meget der forener menneskeheden. Måske har vi brug for en udefrakommende universel trussel for, at vi kan påskønne denne sammenknytning. En gang imellem tænker jeg på, hvor hurtigt vore verdensomfattende forskelle ville forsvinde, hvis vi stod overfor en fremmed trussel der ikke kom fra denne verden. Men alligevel spørger jeg jer, er en fremmed kraft ikke allerede i blandt os? Hvad kunne være mere fremmed for vore universelle forhåbninger – end krig og truslen om krig?”

Reagans beskrivelse af en oplevelse han havde i 1974 mens han var guvernør i Californien:

"Jeg var i et fly i sidste uge. Da jeg kiggede ud af vinduet så jeg det her hvide lys. Det zigzaggede rundt omkring. Jeg gik op til piloten og sagde: "Har du nogensinde set noget lignende?" Han var chokeret og sagde: "nix". Jeg sagde til ham: "Lad os følge efter det". Vi fulgte det i adskillelige minutter. Det var et kraftigt hvidt lys. Vi fulgte det til Bakersfield, og lige pludselig - til vores forbløffelse - fløj det lodret op i himlen. Da vi stod af flyet fortalte jeg det hele til Nancy. Men vi aflagde ikke rapport, fordi de i lang tid anså én for at være tosse, hvis man så en UFO."CNN berettede den 24. juli om Astronauten Edgar Mitchell som var den 6. mand på månen. I et radiointerview den 23. juli 2008 havde han på Kerrang Radio forklaret en overrasket vært at jorden har været besøgt af folk fra rummet. Hør udsendelsen på Kerrang Radio.For mere information se f.eks.:


Dokumentarudsendelser (Edgar Mitchell og Gordon Cooper medvirker):


Diverse film- og radioklip:


Bøger:


Radio:

  • Coast to Coast AM (1999): Art Bell interviewer Gordon Cooper. 9. sept.Skuespilleren Shirley MacLaine interviewes af CNNs Larry King.Gå til forsiden

 
You are here: