Home Modkultur Dyrelemlæstelser

Dyrelemlæstelser

PDF Udskriv Email

Der er nok ikke den store uenighed om, at der i mange år er forekommet hundredevis af meget uhyggelige kvæglemlæstelser sted i USA og i mange andre dele af verden. Kontroversen består snarere i, hvem der står bag forbrydelserne. Mange ”troende” mener utvivlsomt, at en ikke-jordisk intelligens står bag.  Andre mener, at hemmelige regeringsgrupper er de skyldige, nogen vil bare mene, at det er rovdyr der har været på færde. Endvidere er der blevet fremlagt teorier om, at det måske er sataniske sekter der har været på spil.

Dét der får mange til at tro, at der er sket noget særligt, i forbindelse med nogle lemlæstelser er at dyrene – navnligt kvæg, men f.eks. også får og grise – med kirurgisk præcision har fået fjernet kropsdele. F.eks. kun kønsorganerne, en underlæbe, et øje osv. Oftet rapporteres det, at dyret også er drænet fuldstændigt for blod og at der ikke ses spor af blod omkring dyret. Endvidere udelukker mange rovdyrsteorien fordi der tit ikke ses fodspor omkring dyret – ikke engang dyrets egne.

Det påstås endvidere ofte, at dyrene ikke er blevet skåret op med en almindelig kniv. Det hævdes, at analyser har vist, at der ses tegn på, at der har været varme der hvor incessionerne er foretaget. Dette har utvivlsomt fået mange til at tro, at dyrene har været skåret op med medicinsk laserudstyr.

Mange troende vil givetvis argumentere, at der har været en ikke-jordisk kraft på spil fordi fænomenet begyndte før laserudstyret blev udbredt. Endvidere fremhæves det, at der selv for flere årtier siden blev observeret mærkelige flyvende genstande og lys over landmændenes ejendomme inden et lemlæstet dyr blev fundet. Ydermere hæfter de sig ved, at dyrene ofte har brækkede ben, hofter eller ribben. Dette forhold set sammen med, at der ikke er fodspor omkring dyrene, får sikkert nogen til at konkludere, at de døde dyr er smidt ud fra de ikke-jordiske folks fartøjer.  Flere er således tilbøjelige til at mene, at det dystre fænomen skal ses i sammenhæng med de påståede uhyggelige bortførsler af mennesker.


Ældre dokumentar om dyrelemlæstelser "Strange Harvest" Linda Moulton Howe
Cattle Mutilation Cow being abducted lamp UFO ko lampe
Lampe - ko bliver bortført af UFO på Frederiksborggade i København.
Nogle vil måske finde den usmagelig. Andre vil nok synes, at det bare er sjovt og corny.
Det samme vil nok gøre sig gældende i forbindelse med et lille spil, hvor det gælder om at holde dumme UFO'er væk fra det sagesløse kvæg:
Extreme Farm Simulator.History Channel om dyrelemlæstelser:
UFO Files - Cattle Mutilations
Se resten på Youtube.

For mere information se:


Journalisten Linda Moulton Howe har forsket meget i dyrelemlæstelser:


Dokumentarfilm:


Bøger:


Gå til forsiden

 
You are here: