Home Modkultur Area 51

Area 51

PDF Udskriv Email

Det vil ikke være dristigt at påstå, at den berømte militærbase Area 51 i Nevada er gået hen og blevet en moderne myte. De amerikanske myndigheder har i mange år ikke villet anerkende eksistensen af basen, hvilket utvivlsomt har afstedkommet et hav af spekulationer om, hvad der måtte foregå her.

Der er dog bred enighed om at Area 51, som også bliver kaldt Dreamland og Groom Lake, har fungeret som testområde i forbindelse med udviklingen af klassificerede fly.

Mange mennesker tror, at der er en forbindelse mellem Area 51 og udenjordisk liv. Der eksisterer i den amerikanske befolkning en eksotisk teori om, at basen også bliver anvendt til at udvikle meget avanceret teknologi ud fra ikke-jordiske fartøjer som er kommet i militærets besiddelse. Det er bl.a. blevet fremlagt, at disse kunne være nedstyrtede genstande - som f.eks. det påståede Roswell-objekt. Endvidere er det blevet teoretiseret, at militæret ejer fartøjer som det har erhvervet sig gennem teknologiske udvekslingsprogrammer med fremmede fra rummet.

Disse spekulationer har utvivlsomt fået næring af den kendsgerning, at flere personer er stået frem i medierne og fortalt, at de har observeret flere flyvende genstande foretage ”umulige” manøvrer tæt ved basen. F.eks. Don Philips

Area 51
Area 51 / Groom Lake i Nevada i USA
Foto: Landsat, NASAArea 51 blev bragt op i medierne igen i august 2013 fordi CIA afklassificerede dokumenter.Dukke? Rumvæsen? eller noget helt tredje?
Den anonyme Victor (forvrænget stemme) fortæller, at dette klip blev lækket fra Area 51, S.4. i forbindelse med at nogle analoge videobånd skulle konverteres til digitalt format.
Klippet kommer fra dokumentarfilmen "Area 51, The Alien Interview" - se nedenfor.Filmklip: "Area 51 Exposed" med Bob Lazar og journalisten George Knapp.


For mere information se f.eks.:


Dokumentarfilm:

        
Foredrag:


Diverse filmklip:Edgar Fouché påstår at have arbejdet i Area 51 og at have kendskab til en trekantet "flyvemaskine" kaldet TR-3B. Det er en udbredt opfattelse, at der i udviklingen af sådanne ukonventionelle fartøjer er hentet inspiration fra erhvervede ikke-jordiske transportmidler.David Adair hævder også at have set et ikke-jordisk fartøj.Spillefilm:

  • 20th Century Fox (1996): Independence Day. (Area 51 spiller en forholdsvis lille rolle i denne film) Trailer IMDB


Radio:

  • Coast to Coast AM (2002): Art Bell interviewer Bob Lazar. 6. jun.
  • Coast to Coast AM (2003): Art Bell interviewer Bob Lazar. 6. dec.


Gå til forsiden

 
You are here: