Får jorden besøg af intelligent liv fra universet?
 
Home Bog om liv i rummet

Bog om liv i rummet

PDF Udskriv Email

Frederik Uldalls bog "Liv i universet - besøger det os?" blev udgivet fra Skriveforlaget den 4. september 2012. Den er layoutet af Morten Stern ApS. Download pressemeddelelse.

Bogen kan købes hos netboghandlere, fx hos Gucca.  Bogen kan også købes fra Skriveforlaget. Udkom som ebog 16. september 2013. Køb f.eks. på Ebogreolen og Saxo.

Lån bogen på eReolen.

"Liv i universet" udkom som lydbog i 2014 på www.nota.dk. Medlemmer af NOTAs netbibliotek E17 kan downloade den i MP3-format. Oplæst af Nina Bohr.

Liv i universet - besøger det os? af Frederik_Uldall


Bogen er i hardcover, rigt illustreret og på ca. 300 sider plus kilderegister og noter. Udsalgsprisen er 299 kr. ISBN: 9788792573872. Ebog ISBN: 9788793068278

Fra lektørudtalelse af Carsten Güllich-Nørby:

"Bogen er oplagt til opgaver fra og med folkeskolens ældste klasser."

"...jeg savner netop et grundigt oversigtsværk som dette på hylden, der lægger op til debat og personlig stillingtagen."

"Samlet konklusion - Savnet sobert oversigtsværk, der har et mindre antal læsere på mange biblioteker."


Mange af de temaer som er nævnt her på websitet er behandlet mere grundigt i bogen. Fx forskernes bestræbelser på at opdage liv i rummet, fx exoplaneter, SETI, astrobiologi og "liv på Mars". Men også alternative emner som UFO'er, korncirkler, bortførelser, Men in Black, Majestic 12, Area 51, dyrelemlæstelser og exopolitik er beskrevet. Læseren præsenteres endvidere for underholdningsindustriens håndtering af emnet om aliens, UFO'er og liv i rummet. Den sidste del af bogen indeholder et debatoplæg til inspiration for skeptikere og folk som mener, at jorden allerede besøges af rumvæsner.


Extraterrestrial Highway - liv i rummet - Are51 
You are here: